NiceHouse LKV
syntyi kahden kiinteistönvälitysalan ammattilaisen unelmasta perustaa ihmisläheinen, luotettava ja laadukas asunnonvälitysliike.

Keskeisimpinä arvoinamme ovat aito kohtaaminen, avoin vuorovaikutus ja luotettavuus elämän yhdessä merkittävimmistä päätöksistä.

Ajatus omasta yrityksestä vahvistui monipuolisen kokemuksen kartuttua ja loistavan asiakastyytyväisyyden myötä. Jatkamme tarinaamme yrittäjinä. Haluamme palvella asiakkaitamme vahvalla ammattitaidolla, monipuolisesti ja halusta löytää asiakkaillemme kulloiseenkin elämäntilanteeseen se sopiva koti. Meille jokainen koti on yhtä arvokas ja tärkeä.

Palvelumme keskittyy erityisesti pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle. Tunnemme näiden alueiden eri kaupungit ja kaupunginosat hyvin useiden vuosien kokemuksella. Meillä on ollut kunnia saattaa yhteen satoja koteja ja ihmisiä välitystyössämme.

Tavoitteemme

Lupaamme asiakkaillemme ammattimaista kiinteistönvälitysalan osaamista, joka koostuu aluetuntemuksesta ja kyvystä vastata asiakkaan tarpeisiin. Olemme auttaneet asiakkaitamme jo vuosien ajan löytämään koteja ja toteuttamaan asuntounelmiaan.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja asiantuntijuutta. Me välitämme vähän enemmän, välitämme aidosti. Tavoitteemme on lunastaa paikkamme välittävänä toimistona, jonka puoleen asiakkaat kääntyvät yhä uudestaan.

NH eli NiceHouse LKV syntyi halusta tarjota asiakkaille jotain enemmän.

Yhtiön tarina sai alkunsa, kun kaksi kiinteistöalan ammattilaista, Nina ja Heidi eli NH, päättivät yhdistää ammattitaitonsa ja perustaa oman kiinteistönvälitysyrityksen.

Vahvuutemme kiinteistönvälitystyössä on asiakaslähtöisyys, hyvä paikallistuntemus ja ymmärrys asiakkaan yksilöllisistä tarpeista. Vaikutuksen asiakkaisiimme on tehnyt vahva ammattiosaaminen, aito ja aktiivinen vuorovaikutus, yhteistyön helppous, joustavuus sekä ystävällisyys.

NiceHouse LKV:n perustajina uskomme, että ammattitaitomme ja kokemuksemme voisi tuoda jotain erityistä kiinteistövälitysmaailmaan. Haluamme rakentaa yrityksen, joka tarjoaa asiakkaillemme huippuluokan palvelua, olipa kyseessä sitten asunnon myynti tai ostaminen. Yhtiön nimi, NiceHouse, kuvaa sitä, että jokainen asunto on sopivin jollekin juuri sen hetken elämäntilanteeseen. Meille kaikki kodit ovat kivoja!

TEKIJÄT

Heidi Litmanen
LKV, LVV, KiAT

Olen NiceHouse LKV:n perustaja ja laillistettu kiinteistönvälittäjä. Minulla on pitkä tausta kiinteistönvälitys- sekä asiakaspalvelualalla. Olen toiminut yrittäjänä myynnin parissa lähes 20 vuoden ajan. Panostan asiakaslähtöiseen palveluun ja pyrin aina ylittämään asiakkaiden odotukset. Olen avoin ja positiivinen persoona, jota on helppo lähestyä. Olen luotettava myynnin ammattilainen ja otan asiakkaani aina sydämellisesti vastaan. Olen valmis tekemään sinnikkäästi töitä, että jokainen toimeksianto johtaa parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Olen rauhallinen, empaattinen ja kuuntelen tarkasti asiakkaitani. Vahvuuteni on vankka ammattitaito yhdistettynä välittömään tapaan kommunikoida. Ystävällinen ja reilu asenne sekä aito kiinnostus asiakkaiden toiveiden toteuttamiseen näkyy jokapäiväisessä työssäni. Tärkeitä arvojani kiinteistönvälittäjänä ovat avoimuus ja tyytyväiset asiakkaat.

Heidi

p. 044 293 7471

heidi@nicehouselkv.fi

Heidistä sanottua

Aina hyvin positiivinen, mukava ja erittäin helposti lähestyttävissä oleva”

”Vuorovaikutus oli huippuluokkaa ja asiointi oli helppoa ja rentoa”

”Aktiivisuus ja yhteydenpito oli erinomaista”

”Välittäminen on hänelle selvästi työn lisäksi elämäntapa”

TEKIJÄT

Nina
LKV, LVV, KiLAT

Olen NiceHouse LKV:n toinen perustajista ja laillistettu kiinteistönvälittäjä. Minulla on vankka koulutus ja kokemus kiinteistönvälitysalalta. Olen ystävällinen, aurinkoinen ja helposti lähestyttävä. Valovoimainen persoonallisuuteni yhdistettynä ahkeruuteen tekevät minusta huippuvälittäjän. Tavoitteellisuuteni ja halu onnistua takaavat loistavan lopputuloksen ja luovat pysyviä asiakassuhteita. En kavahda haastaviakaan tilanteita ja minua on kiitelty lämminhenkisestä asenteestani. Paras mahdollinen kiitos minulle on tyytyväinen asiakas.

Nina
p. 044 5784 699
nina@nicehouselkv.fi

Ninasta sanottua

Taitava asiakaspalvelija. Ehdottomasti paras kokemus Etelä-Suomen välittäjistä”

“Raudanluja ammattilainen, mutta samalla äärimmäisen lämmin ja ymmärtävä”

"Positiivinen ja tehokas sekä ihana persoona”

”Thank you for being so warm and professional and guiding us through the purchase process”

white flowers
white flowers
green potted leaf plant beside white wooden door
green potted leaf plant beside white wooden door